Referanser

Stavanger Oilers

Hong Kaakon leverer fantastiske produkter, fantastiske kaffesamtaler og på korte frister. Hvis jeg skal oppsumere Hong Kaakon med ett ord er det Rimelig Fantastisk.
– Marius Kaarstad Bøe, Stavanger Oilers

Daniel Engen Productions

Vi i Daniel Engen Productions har de to siste årene brukt Hong Kaakon til tre videoproduksjoner. To av disse er for Musikkfest 2012 og 2013, hvor ideen var å finne og dokumentere essensen i festivalen. Vi var veldig fornøyd med resultatet, og ikke minst produksjonstiden. Filmen for 2013 ble levert èn dag (!) etter festivalen.
I slutten av mars ble igjen Hong Kaakon hentet inn for å gjøre en livevideo for bandet Hold Fast på deres release på Martinique. Det ble da gjort en flerkameraproduksjon, blant annet med GoPro kameraer festet på bandmedlemmer. Resultatet vi fikk levert (også her under 24 timer etter konserten var ferdig) var imponerende. Man har virkelig klart å fange bandets energi og spilleglede på en fantastisk måte. Bandet var superfornøyde, og det samme var vi.
Videoen har i etterkant fått skryt fra flere hold.

– Daniel Engen, Daniel Engen
Productions

Arlie Mucks

Som ferskinger på videofronten var vi avhengige av dyktige folk som kunne faget sitt og lede oss i riktig retning. Hong Kaakon tok oss gjennom prosessen på en god og profesjonell måte der vi sammen med teamet fikk lage et produkt vi ble veldig fornøyd med. Teamet bidro også med en formidabel innsats på PR-fronten i forbindelse med lanseringen som blant annet genererte enorm trafikk på blant annet Facebook-siden vår og fikk videoen med på P3’s Videorama.

– Christer Normann, Arlie Mucks 

Bryllup: Henriette og Tor Henrik

Hong Kaakon filmet gjennom hele bryllupet vårt. Han fanget de små, fantastiske blikkene og han klarte å få frem hvor lykkelige vi var. Han filmet også mange av gjesten samt lokalet vårt. Filmen var redigert flott og vi likte spesielt godt når han nesten stoppet tiden. Musikken passet perfekt. Vi kan på det sterkeste anbefale Hong Kaakon til filming i bryllup. Man merket knapt at han filmet og resultatet er enestående. Hong Kaakon laget en film som vi kommer til å se flere ganger og gir oss en god mulighet til å oppleve den store dagen igjen og igjen. Vi vil bare si tusen takk.

– Henriette og Tor Henrik